Als visboer in hart en nieren is Danny Decroos steeds op zoek naar het meest kwalitatieve visassortiment.

Geen inspanning te veel

Geen inspanning is ons te veel om elke dag opnieuw garant te staan voor verse vis van topkwaliteit. Daarom koopt Danny Decroos zelf rechtstreeks via de Zeebrugse of Oostendse visveiling aan en trekt hij tot in IJsland op zoek naar de beste kabeljauw, roodbaars en heilbot.

Een goede relatie met binnen-en buitenlandse vissers en handelaars staat garant voor het meest uitgebreide assortiment vers. De vis wordt zorgvuldig gekuist en gefileerd in de winkel, zodat u telkens weer kan genieten van heerlijk malse en graatloze vis. Monsieur Philippe is daarnaast ook nog de man die ervoor zorgt dat de fijnste producten vanuit de Parijse vroegmarkt Rungis tot bij on skomen.

Ons vakkundig personeel helpt u graag met al uw vragen of voorkeuren. Gentenaars rijden dan ook graag een blokje om voor ons verfijnde aanbod en vlotte service. Onberispelijk.

Strenge criteria

En daar denkt Culinaire Ambiance precies hetzelfde over: "Enkel het allerbeste is goed genoeg" .

Culinaire Ambiance, dé referentie onder de gastronomische magazines in België verkoos vishandel De Vis ook dit jaar opnieuw tot Aanbevolen Topwinkel.

Dit label betekent dat De vis garant staat voor de hoogste kwaliteitsnormen en voldoet aan strenge criteria op vlak van vakkennis, producten, suggesties, assortiment en infrastructuur.

Virtuele tour
Nieuwsbrief
Website by KMOSites